Stap in de schoenen van de Bolivianen en ervaar wat hoogte met je doet. Wanneer wij spreken van authentieke landen, is Bolivia hét schoolvoorbeeld geworden. Traditioneel geklede vrouwen, mannen en kinderen: je ziet ze daadwerkelijk overal. En laten we dan ook zeker niet vergeten dat wij rustig met hun tempo meegaan.

De hoogte laat je zeker 30-40 jaar ouder voelen. Elke stap naar boven is een overwinning.

Travelogist

Rijd met een 4×4 jeep over de grootste zoutvlakte ter wereld, Salar de Uyuni, en navigeer jezelf door de Uyuni-woestijn op hoogten tot wel meer dan 5000 meter!

Aanschouw met eigen ogen hoe gevaarlijk de mijnen van de hoogste stad ter wereld Potosì zijn – waar de op-cocabladeren-kauwende jonge mijnwerkers hun leven riskeren met dynamiet, sterkedrank, drilboren en giftige gassen. Via Sucre waan je je in een wit koloniaal verleden om uiteindelijk in de drukke wereldstad La Paz te eindigen.

In La Paz ontdek je de vele authentieke markten die de stad te bieden heeft, maar ook de bizarre markten waar heksen hun medicijnen verkochten. Nog wat energie over? Ga downhill met een mountainbike over de gevaarlijkste route van de wereld: Death Road.

Wij horen graag wat je zoekt.
Vertel 't ons