Ontdek de vriendelijke Colombiaanse bevolking in een van de meest gevarieerde landen ter wereld. Het land is enorm en dat betaalt zich uit in de diversiteit van de natuur. Van woestijnen tot ongerepte jungles, van besneeuwde bergtoppen tot verloren steden. Dit kun je afwisselen met koffieregio’s, avontuurlijke regio’s, witte koloniale steden en moderne miljoenensteden. En je kunt er nog fantastisch duiken ook.

Colombianen weten precies hoe ze een ander welkom laten voelen.

Travelogist

Ook Colombia komt lang niet altijd even positief in het nieuws. FARC, cocaïne en historische figuren als Pablo Escobar geven het land niet het imago van een veilig land. Dit is helemaal niet terecht. Het land is goed bereisbaar en mocht je even niet weten waar je heen moet heb je direct vele Colombianen naast je staan om je altijd weer op het juiste pad te krijgen.

Dans de salsa in Cali, bewonder eeuwenoude gouden kunstwerken in Bogota, ga te paard op zoek naar de beelden van San Agustin, bewandel de witte straten van Popayan en Barichara en ga diep de gangen in van de unieke zoutkathedraal in Zipaquira.

Nog genoeg tijd over? Relax bij de koffieplantages van Salento, krijg een helder beeld van wat Pablo Escobar in miljoenenstad Medellin heeft gedaan, hike over de afgelegen stranden van Tayrona en feest als de Colombianen in het extreem levendige Cartagena

Wij horen graag wat je zoekt.
Vertel 't ons