Paraguay wordt ten onrechte maar door weinig gringo’s bezocht. Het tekort aan highlights lijkt het land bij heel weinig toeristen op het lijstje te hebben gezet. De reizigers die de charme van dit onontdekte land wel lijken in te zien komen terecht in een filmscene waar authenticiteit de belangrijkste term is geworden.

Mercedes-Benz en paard-en-wagen, moderne architectuur en krottenwijken, rijkdom en armoede, alles ligt hier heel erg dicht bij elkaar.

Travelogist

Het droge El Chaco kan afgewisseld worden met dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. De ruïnes van de Jezuïeten hebben hun sporen achtergelaten. De roze overheidsgebouwen toveren een glimlach op ieders gezicht in de hoofdstad Asuncion en Encarnacion wordt ook weleens het Rio de Janeiro van Paraguay genoemd. Heb ik al genoemd dat de Itaipu dam in het oosten van het land één van de grootste ter wereld is?

Paraguay is een fantastische bestemming voor iedereen die in dit populaire continent op zoek zijn naar een authentieke bevolking zonder gestoord te worden door andere reizigers.

Wij horen graag wat je zoekt.
Vertel 't ons