Vraag aan reizigers waar ze aan denken bij Peru en menigeen zal Machu Picchu roepen. Sinds deze oude Inka stad is uitgeroepen tot één van de zeven nieuwe wereldwonderen is hij niet meer weg te denken uit de bucket lists van iedereen die reist.

Going to Peru is, well, if you ever have an opportunity in your life to go there, you should do it because it is absolutely mind boggling.

Dean Stockwell

Maar Peru is zoveel meer dan Machu Picchu. Cusco en de Sacred Valley laten je vele andere ruïnes van de Inka’s zien, in Arequipa bekijk (of beklim) je de kegelberg Mt. Misti vanuit het kleurrijke en beroemde klooster en eet je cavia bij de uit lava-geworven kathedraal.

Je hiket je een ongeluk, gaat sandboarden in de woestijn van Ica, gaat diep de catacomben in van Lima en klimt naar de sneeuwtoppen en Laguna 69 bij Huaraz. Omdat je natuurlijk nog steeds niet genoeg hebt van het authentieke en vriendelijke Peruaanse volk ga je nog noordelijker via Trujillo en Chiclayo om de kleurrijke en relatief ontoeristische steden van Peru te ervaren.

Wij horen graag wat je zoekt.
Vertel 't ons